![]() |
| Bancuri |
|
Jigoku Shoujo
Membru junior
![]()
|
Bulisor vine suparat de la scoala.mama il zareste si il intreaba:
-ce ai patit bulisor?de ce esti suparat mai mama? _tu mami mi-a zis invatatoarea ca sunt handicapat.. -nu e adevarat mamica.vino la mama sa-ti demonstreze!fii atent!cat face1+1? Bulisor se uita nedumerita la mama lui si dupa numeroase ezitari evident ca nu a dat nici un raspuns.mama incearca sa- ajute mimandu-i: -uite la mama am un mar aici in mana asta si unul in mana cealalta...cat face un mar cu un alt mar? La care bulisor fericit: -ai luat mere??????? Bula la scoala ia 4la matematica se duce acasa: -tata loai 4 la matematica! -taicasu sduf plosc tronsc il bate ! A doua zi bula ia patru la romana : -tata loai 4 la romana! -sduf plosc tronsc il bate mar!! A treia zi ia 10 la muzica fericit bula se duce acasa si ii zice : -tata tata loai 10 la muzica -sduf plosc tronsc il bate iar! -tata da de ce ma bati iar ca ,cand am loat 4 mai batut da cand iau 10 iar ma bati? -bai bula mai pai daca nu inveti iti mai arde si de cantat? Profesoara la scoala : -copii ce luom de la gaina!unu dintre copii -oua! -copii da' ce luom de la porc!un copil -carne! Copii da' ce luom de la o vaca !la care bula: -teme pentru acasa!! Bula si strula in razboi!dupa cateva zile strula moare impuscat in cap! Se intoarce bula din razboi si fiind camaradul lui strula de arme .. el trebuia sa ii dea vestea ce'a proasta mamei lui strula! Se duce el la strula acasa .. intra in casa .. se aseaza amandoi la care bula ii da vestea mamei: Bula:-si cum stateam noi acolo in transhee .. ia ghiciti ce ii trece lu strula prin cap! Mama:- ... ? Bula:-ditamaiiii glooooontzuuu!!!! Barbatul isi prinde sotia cu amantul: - ce face el in patul nostru? - minuni... Nu beau, nu fumez, ma scol la 6 in fiecare zi, ma culc la 10, nu-mi Insel nevasta. dar si cand oi iesi din puscarie... ![]() |
||||||||||||
|
_________________ Your bitterness, I will despel The person tormenting you... Will immediately be taken to Hell... Let me show you what death is... ![]() |
|||||||||||||
| Bancuri |
|
||
|