|
Black kittycat
Membru junior

| Data inscrierii: 07/Apr/2007 |
| Mesaje: 62 |
|
|
 |
Se freaca duios de gleznele tale, miauna delicat si cand doarme pe bluza ta de matase, arata ca un ingeras, dar habarnuai ce poate fi in mintea acestei carnivore imblanite pe care o cazezi la tine in apartament................
Ziua 35
Oamenii continuie sa ma enerveze cu diverse obiecte ce se balangane in fata mea.Ei mananca differite bucate alese si carne in timp ce eu trebuie sa supravietuiesc cu cereale uscate.
Ziua 54
Intr-o incercare disperata de a scap din aceasta inchisoare stresanta, am lasat un soarece decapitat pe prosoapele de fata abia spalate:Fiasco total:m-au mangaiat si alintat spunandu-mi ce pisica buna sunt........Hmmmmmmmmmmm planul meu nu a functionat!
Ziua 66
Astazi am avut noroc.Am reusit sa prind o molie apetisanta. am propulsat-o in aer, m-am jucat cu ea, i-am smuls aripioarele acelea pudrate si am mancat-o.Ha, ha, ha, i-am aratat eu, altadata sa nu se mai puna cu mine...!
Ziua101
Oh, nu...!Astazi trebuie sa mergem la veterinar!ce barbari, nu se indura nici dse o biata pisica.Dar asteptati voi, de data asta nu ma mai las momita cu mancare.Si asa stapanii m-au fugarit prin toata casa(si acum mai gasesc cioburi de la toate bibelourile acelea sparte).Dar tocmai cand crredeam ca am scapat, ascunzandu-ma in balcon, omul a reusit sa ma prinda de coada.Totusi inca nu se terminase, nici pe strada nu am stat o clipa.Am reusit sa-mi infig gherutele in mana stapanului, acesta a dat drumul custii, iar eu era cat pe aci sa scap, dar a inchis rapid portita.Intr-o incapere destul de mare, unde animalele stau incarcerate in spatele unor bari de metal, ne asteapta intotdeauna un om imbracat in alb, cu un ac lung, mare si gros, gata sa-l infiga in piciorul meu.
Sa speram ca voi supravietui pana maine........................
VA URMA.......................!
|