![]() |
| Hy looome! |
|
dark_yum3
Junior
![]()
|
nu pot sati zic bunvenit k is mai noua k tn dar esti întocmai p gustul meu :D nu te gandi la alte kesti. animeurile sunt viata ta, treaba q linkin park
si contra manele super man! |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Sauron
Administrator
![]()
|
Bun venit Horo_Horo, ji tie dark_yum3, sper sa va placa forumul, el inlocuieste in acest moment bestanime-ul, care era pe hostul3x, 3x e simplist, dar nu tocmai bun pentru atragerea userilor.Enjoy the new animeworld, my friends..a si forta LinkinPark, mereu mi-a placut linkin park , green day , iron maiden, evanescence...si totusi ramane linkin park
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Jigoku Shoujo
Membru junior
![]()
|
Eu prefer Evanescence shi Son of Dork, dar sunt ok si Linkin Park.
![]() |
||||||||||||
|
_________________ Your bitterness, I will despel The person tormenting you... Will immediately be taken to Hell... Let me show you what death is... ![]() |
|||||||||||||
|
Roxas' Girl
Junior
![]()
|
Yellow! Eo zunt Lex shi am 11 ani. Am trecut in cls a 6-a. Sunt indragostita lulea de Roxas din Kingdom Hearts. Anime-urile mele preferate... pai... k sa fiu sincera... mai toate... Ascult pop shi hi-hop. Poops ya all!
![]() |
||||||||||||
|
_________________ "What's wrong? Is me falling in love with you a sin?" -Roxas ![]() |
|||||||||||||
|
Black kittycat
Membru junior
![]()
|
Eu sunt Andreea, din Focsani!Si mie imi place Evanescene insa prefer mai mult Dance With The Wolf's.
|
||||||||||||
|
_________________ ~Visele pot ramane desarte... Dorintele se pot adeveri intr-o clipa... Nimic nu e sigur... Dar speranta va muri ultima...!~ |
|||||||||||||
| Hy looome! |
|
||
|

[/URL]
si contra manele
super man!