![]() |
| note la personaje |
|
Delacrois
Administrator
![]()
|
ma mir cum poti sa-l confunzi pe Kurama cu o fata, mai ales pe Yoko Kurama.
pentru Kurama un 10 deoarce pe tot parcursul animeului si-a demonstrat abilitatile pur si simplu geniale. Eu tot nu inteleg cum l-a antrenat pe Kuwabara si pe el totodata, sau la turneul final cine stie cum a facut rost de 7, 8 luptatori foarte puternici. Pentru aceasta ii dau nota 10 pentru posibilitatea de a manipula totul in folosul nu numai al sau si nu pentru infatisare. Yusuke 10. Mai mult pentru spiritul de echipa, in rest il consider cel mai slab.Cit l-a antrenat maestru Genkai, i-a mai dat si bila spirituala concentrata si l-a salvat de la moarte.... pentru Hiei 10. pentru tupeul sau dar si pentru spiritul de echipa ce apare mai apoi. Kuwabara 10 Un bufon fara egal,si totusi saritor la nevoi. Am pus la toti nota 10 pentru ca se afla intr-o echipa pe viata, fiecare s-a sacrificat pentru celalat. ![]() |
||||||||||||
|
_________________ ![]() |
|||||||||||||
|
Sakura
Junior
![]()
|
Kurama- 10+ fiindcă are toate calitatile pre kre ar trebui s ale aiba o persoana : inteligentza, sarm, jtie cand sa se opreask j nu risk din indiferent ce prostie. jtie sa se apropie d eoameni, un exemplu fiind hiei j este f puternik
Hiei- 10 ptr k are abilitatea d a actiona rapid la absolut orice atak j pentru carcaterul sau Yusuke-8 pentru k este inconshtient, are principi tampite j motvele ptr kre luptra sutn la fel d ciudate k j el.... |
||||||||||||
|
|
kkjforever
Junior
![]()
|
pai...
..Kurama:10+deoarece este destept,lupta bine,se intelege bn k mulțimea dar eu cred k e ranit pentru că se bate k unii dintre cei mai buni de ex la turneele acelea knd a fost pus sa lupte de 3 ori consecutiv si era ranit rau...chiar hiei a zis k monstrul cu kre se batea Kurama a fost mai viguros decat cel al lui.......
Hiei:10-e si el inteligent,puternic...dar ar necesită sa fie un pic mai sociabil
Yusuke:10 puternic,capabil sasi dea viata k unele pers sa fie fericite...dar e un pic cam prostutz
Kuwabara :10- e puternic...da nu prea destept.....insa tine la prietenii lui |
||||||||||||
|
_________________ <a></a> |
|||||||||||||
|
Jigoku Shoujo
Membru junior
![]()
|
eu dau 10 doar la cine merita:
Kurama: 8. Aduce prea mult a fata. Da'...dak ma gandesc mai bine... nu i-as da 10 nici ras in cap.... nu-i pe gustu meu tipu Hiei: 7. Iubire, lasa aroganta !M-am saturat sa-i tot aud replica: "Hn". nimic interesant la el (in afara faptului k este destul de puternic....Admit). Yusuke: 8. km neinteresant. ma plictiseshte. Kuwabara: 9. Nu imi place sa admit... este original. Deci dupa cum bine vedeti, dupa mine nu merita nici unul 10. Imi cer scz fanilor/fanelor , dar asta este parerea mea. Gomenasai! ![]() |
||||||||||||
|
_________________ Your bitterness, I will despel The person tormenting you... Will immediately be taken to Hell... Let me show you what death is... ![]() |
|||||||||||||
|
Black kittycat
Membru junior
![]()
|
Pai da sa vedem...
Yusuke 9:cand se lupta nu are o fata chiar asa de serioasa insa e intens si cumsecade, oarecum. Pai Kurama:tot un noua este calm, dragut, bine poate ca pana la urma e prea calm . Kuwabara 8 sau 7 :hmmm:nu ma pot hotara insa nu imi prea place. Scuze dar cred ca e putin dus cu pluta... Yukina :e draguta, increzatoare ...merita un 9 Hiei:Pai nici mie nu-mi prea place.E prea serios , nu poate sa zambeasca de bucurie nici macar o data.Ii dau un 8 |
||||||||||||
|
_________________ ~Visele pot ramane desarte... Dorintele se pot adeveri intr-o clipa... Nimic nu e sigur... Dar speranta va muri ultima...!~ |
|||||||||||||
|
renee
Junior 2
![]()
|
Etoo la mine asa:
Kurama~10++ imi place chiar extraordinar de mult!! Hiei~9+ e intens si dur Botan~9 e cam aeriana Shizuru~ 9 e teribil de sweet si desteapta Yusuke~8 cam a chiulit de la scoala si dinaste..dar tine la prietenii lui Kwuabara~ 7 e cam dus cu pluta,dar e bun cu toti uneori chiar si cu dusmanii uneori |
||||||||||||
|
_________________ ![]() ![]() |
|||||||||||||
| note la personaje |
|
||
|

:10- e puternic...da nu prea destept.....insa tine la prietenii lui