![]() |
| Kaleido Star VS Yu-Yu-Hakusho |
|
Sauron
Administrator
![]()
|
hehh..nice introduction, bine ai venit pe site, sper sa iti placa aici, eu cred k yuyuhakusho e mai frumos, are drama, are actiune si te introduce intr-o lume care te farmeca si cu greu iesi de acolo, pe de alta parte si ks are farmec, dar e prea copilaros ..
dESIGUR CA PREFER YYH |
||||||||||||
|
Ultima modificare efectuata de catre Sauron la 06/01/2007 17:52, modificat de 1 data in total |
|||||||||||||
|
Hatuke Moonseal
Junior
![]()
|
YYH sau KS ca vreau sa stiu ce mai tre sa scriu
data viitoare te rog foloseste butonul edit. |
||||||||||||
|
_________________ ![]() |
|||||||||||||
|
Sakura
Junior
![]()
|
prefer yyh deoarece iddea este mai inteersanta, mai captivanta, animeul este mult mai de caliatte decat kaleido star si personajele mi s epare mai compleze....dar j ks e un anime bun desi nus e compara cu yyh car e unul din cele mai bune animeuri
|
||||||||||||
|
Black kittycat
Membru junior
![]()
|
Ca sa fiu de acord cu totii, eu zic ca amandoua seialele sunt la fel de grozave, dar recunosc ca imi place putin mai mult Yu-Yu-HaKusho.
|
||||||||||||
|
_________________ ~Visele pot ramane desarte... Dorintele se pot adeveri intr-o clipa... Nimic nu e sigur... Dar speranta va muri ultima...!~ |
|||||||||||||
|
Jigoku Shoujo
Membru junior
![]()
|
Kaleido Star nici nu se poate compara cu Yu Yu Hakusho. YYH sa fie, atunci....
![]() |
||||||||||||
|
_________________ Your bitterness, I will despel The person tormenting you... Will immediately be taken to Hell... Let me show you what death is... ![]() |
|||||||||||||
|
renee
Junior 2
![]()
|
Eu aleg categoric Kaleido Star!E mault mai fain ca si Yu Yu Hakusho si mai interesant
|
||||||||||||
|
_________________ ![]() ![]() |
|||||||||||||
| Kaleido Star VS Yu-Yu-Hakusho |
|
||
|