![]() |
| Animeul actiune preferat |
|
Kurama
Junior
![]()
|
E nu au puteri axagerate....nu l-ai vazut pe yusuke in cate se transforma?Si hiei....ce viteza are.......astea mi se par exagerari...in rest, e sooper!
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Delacrois
Administrator
![]()
|
Din cite stiu aici nu este un chat. Fiecare isi are parerea sa nu are dreptul s-o impuna celuluilalt, in plus nu ai postat la tema kurama.
Animeul meu preferat este Chrno Crusade. Imi place foarte mult linia istorica a personajelor si a intreg animeului, sunt prezente elemente de tragedie, dramatisc, comic si de dragoste.Totul este redat foarte real. Pentru mine e perfect. |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Hatuke Moonseal
Junior
![]()
|
Cel mai bun anime action pe care lam vazut ar fi Inuyasha.
Combine personaje din era anticha(Inu) cu cea moderna(Kagome). Cand vine vorba de batai la scala mare ia vrun episode intreg pentru asta si este bin daca iti placa multa actiune. Comedie nu este cine stie ce, si storylinul este una din cele mai mari nereguli din cate stiu eu. In rest ce mai e bine este cum sunt desenate personajele. Cam atat. |
||||||||||||
|
_________________ ![]() |
|||||||||||||
|
Amy_DarkSoul
Junior
![]()
|
poi.. aj zice elfen lied ..ori chrono crusade .. elfen e mortal ji plin de actiune .. iar in chrono se inbina actiunea dragostea ..aventura ..este ji comic ;)
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
chii
Junior
![]()
|
pai......ori sister princess......ori yu-gi-oh gx........ori chobits.......ori chobits!
toate sunt la fel de dragute!
...si chrono crusade mai e frumos!
ca-m astea imi plac fffffff. mult! |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Black kittycat
Membru junior
![]()
|
Da.....si mie imi place Yu-Yu-Hakusho, inuyasha, chobits, aproximativ toate.
![]() |
||||||||||||
|
_________________ ~Visele pot ramane desarte... Dorintele se pot adeveri intr-o clipa... Nimic nu e sigur... Dar speranta va muri ultima...!~ |
|||||||||||||
|
Jigoku Shoujo
Membru junior
![]()
|
Jigoku Shoujo (Jigoku Shoujo inseamna "Fata Iadului", iar Jigoku Tsushin "Mesajul Iadului") are întâiul loc in topul meu. Apoi urmeaza Ghost Stories, Air, Chobits shi Yu Yu Hakusho.
![]() |
||||||||||||
|
_________________ Your bitterness, I will despel The person tormenting you... Will immediately be taken to Hell... Let me show you what death is... ![]() |
|||||||||||||
|
renee
Junior 2
![]()
|
Poi eu am vazut mai multe printre care ar fi: Elfen lied,Jigoku Shoujo,Inuyasha,Kiddy Grade,Ghost Stories,Yu-gi-oh Gx etc..
|
||||||||||||
|
_________________ ![]() ![]() |
|||||||||||||
| Animeul actiune preferat |
|
||
|