Pagina de start a forumului www.animearena.myforum.ro

www.animearena.myforum.ro
Bine ati venit pe Anime Arena!
Raspunde la subiect
note la personaje
Sauron
Administrator
Administrator
Sauron
Data inscrierii: 04/Dec/2006
Raspunde cu citat (quote)
Hai sa dam si note la personajele YYH.Dar va necesită sa argumentam, ca altfel, ce rost mai are...
hiei-9-e puternic, are forta, e dur...dar ii lipseste modestia, saucel putin iese mereu in fata, chiar daca stie k n uare sanse, doar ca sa dovedeasca ca e puternic.
yusuke-7-frumos nu prea e, bine nu prea se imbraca, e clasciul personaj de seamă din genul asta de desene de actiune, ceea ce e bine si nu e bine in acelasi timp, unul ca el , un golan si un smecher, nu prea se potriveste sa fie clasci, dar abordarea e bune.
kurama-7-prea feminin, se lasa ucis, ranit, si e prea sufletist, ii poate dauna in unele cazuri, dar faptul ca e asa elegant a atras fani..mai mult in randul fetelor, totusi...bre, nea kurama, ori iubită ori barbat, da-o naiba de treaba!
kuwabara-9-e amuzant si e clasic, si pt stilul lui se potriveste sa fie clasic, ma refer la un om simplu, un orasean clasic, e prostanac, da, dar e foarte amuzant, ceea ce ii asigură o nota frumoasa..dupa qm vedeti l-a intrecut pe kurama, din punctul meu de vedere....eh, are suflet, si e curajos..
:whistle:
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
Delacrois
Administrator
Administrator
Delacrois
Data inscrierii: 01/Ian/2007
ma mir cum poti sa-l confunzi pe Kurama cu o fata, mai ales pe Yoko Kurama.
pentru Kurama un 10 deoarce pe tot parcursul animeului si-a demonstrat abilitatile pur si simplu geniale. Eu tot nu inteleg cum l-a antrenat pe Kuwabara si pe el totodata, sau la turneul final cine stie cum a facut rost de 7, 8 luptatori extraordinar de puternici. Pentru aceasta ii dau nota 10 pentru capacitatea de a manipula totul in folosul nu numai al sau si nu pentru infatisare.
Yusuke 10. Mai mult pentru spiritul de echipa, in rest il consider cel mai slab.Cit l-a antrenat maestru Genkai, i-a mai dat si bila spirituala concentrata si l-a salvat de la moarte....
pentru Hiei 10. pentru tupeul sau dar si pentru spiritul de echipa ce apare mai apoi.
Kuwabara 10 Un bufon fara egal,si totusi saritor la nevoi.

Am pus la toti nota 10 pentru ca se afla intr-o echipa pe viata, fiecare s-a sacrificat pentru celalat. :-D

Junior
Junior
Sakura
Data inscrierii: 19/Mar/2007
Kurama- 10+ deoarece are toate calitatile pre kre ar necesită s ale aiba o persoana : inteligentza, sarm, jtie cand sa se opreask j nu risk din absolut orice prostie. jtie sa se apropie d eoameni, un exemplu fiind hiei j este f puternik

Hiei- 10 ptr k are abilitatea d a actiona rapid la indiferent ce atak j pentru carcaterul sau

Yusuke-8 pentru k este inconshtient, are principi tampite j motvele ptr kre luptra sutn la fel d ciudate k j el....

note la personaje
kkjforever
Junior
Junior

Data inscrierii: 10/Iul/2007
pai... :-D ..Kurama:10+deoarece este destept,lupta bine,se intelege bn k lumea :-D dar eu cred k e ranit deoarece se bate k unii dintre cei mai buni de ex la turneele acelea knd a fost pus sa lupte de 3 ori consecutiv si era ranit rau...chiar hiei a zis k monstrul cu kre se batea Kurama a fost mai voinic decat cel al lui....... :smile:
Hiei:10-e si el inteligent,puternic...dar ar trebui sa fie un pic mai sociabil :unsure:
Yusuke:10 puternic,capabil sasi dea viata k unele pers sa fie fericite...dar e un pic cam prostutz :whistle:
Kuwabara :hmmm: :10- e puternic...da nu prea destept.....insa tine la prietenii lui

Membru junior
Membru junior
Jigoku Shoujo
Data inscrierii: 10/Iul/2007
eu dau 10 doar la cine merita:
Kurama: 8. Asigură prea mult a fata. Da'...dak ma gandesc mai bine... nu i-as da 10 nici ras in cap.... nu-i pe gustu meu tipu
Hiei: 7. Iubire, lasa aroganta !M-am saturat sa-i tot aud replica: "Hn". nimic captivant la el (in afara faptului k este destul de puternic....Admit).
Yusuke: 8. km neinteresant. ma plictiseshte.
Kuwabara: 9. Nu imi place sa admit... este original.

Deci dupa cum bine vedeti, dupa mine nu merita nici unul 10. Imi cer scz fanilor/fanelor , dar asta este parerea mea.
Gomenasai!
note la personaje

Let me show you what death is...

note la personaje
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatTrimite un mesaj
Black kittycat
Membru junior
Membru junior
Black kittycat
Data inscrierii: 07/Apr/2007
Pai da sa vedem...
Yusuke 9:cand se lupta nu are o fata chiar asa de serioasa insa e puternic si cumsecade, oarecum.
Pai Kurama:tot un noua este calm, dragut, bine poate ca pana la urma e prea calm .
Kuwabara 8 sau 7 :hmmm:nu ma pot hotara insa nu imi prea place. Scuze dar cred ca e putin dus cu pluta...
Yukina :e draguta, increzatoare ...merita un 9
Hiei:Pai nici mie nu-mi prea place.E prea serios , nu poate sa zambeasca de bucurie nici macar o data.Ii dau un 8

Dar speranta va muri ultima...!~
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
renee
Junior 2
Junior 2
renee
Data inscrierii: 11/Iul/2008
Etoo la mine asa:
Kurama~10++ imi place chiar destul de mult!!
Hiei~9+ e voinic si dur
Botan~9 e cam aeriana
Shizuru~ 9 e cumplit de sweet si desteapta
Yusuke~8 cam a chiulit de la scoala si dinaste..dar tine la prietenii lui
Kwuabara~ 7 e cam dus cu pluta,dar e bun cu toti uneori chiar si cu dusmanii uneori

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Raspunde la subiect