![]() |
| Reguli |
|
Zakuro
Administrator
![]()
|
la 5 kre k ar trb modificat...oricum cei care nu au habar se s**(dak vrei sa ii zicem asha) nu au mai muolt de 8 ani...shi oriucm...sub 8 ani nu intra shi nu posteaza..la asta va spun sigur
|
||||||||||||
|
_________________ ![]() |
|||||||||||||
|
Horo_Horo
Junior
![]()
|
sal eu sunt un membru nou si vreau sa va intreb unde sa poate posta pentru prezentare? fiecare membru trebuie sa se prezinte! eu am fost membreu pe celalalt forum dar totusi acesta.... nu prea ma incanta e cam saracut!
sai forumul ami are lipsuri! si ar ami necesită adaugate reguli nu sunt indeajuns acestea pentru a asigura linistea si ordine pe forum! nu e de mirare ca aveti doar 18 membrii! mai faceti reclama! mai adaugati animeuri ca nu ati spus nici o aptime din cate animeuri exista , membri trebuie sa auda si de alte animeuri nu numai de Inuyasha si yu-yu hakusho sau slayers! deci trebuie muncit mult! |
||||||||||||
|
_________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|||||||||||||
|
Sauron
Administrator
![]()
|
horo horo, exista sectiunea alte animeuri, avem 18 useri pt ca siteul este facut de curand si pt k am lasat bestanime la alta conducere si a fos o cearta, dar asta e alta problema, reclama am facut si asteptam useri.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Reguli |
|
||
|

sai forumul ami are lipsuri!
si ar ami necesită adaugate reguli nu sunt indeajuns acestea pentru a asigura linistea si ordine pe forum!
[/URL]