![]() |
| kikyo sau kagome? |
|
Horo_Horo
Junior
![]()
|
daca e sa ne luam dupa putere eu o aleg pe Kikyo dar dac e sa ne luam dupa aspectul fizic eu o aleg pe Kagome deci totusi kagome este reincarnarea lui Kikyo este greu sa alegi intre ele dar totusi eu o aleg pe Kikyo! si in plus majoritatea o aleg pe Kagome doarece este de parte binelui!
[URL=http://imageshack.us] [/URL]
[URL=http://imageshack.us] [/URL] |
||||||||||||
|
_________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|||||||||||||
|
Kris
Junior
![]()
|
nu neaparat.poti sa alegi si kikyo si kagome.de fapt,intr-un fel sau altul,amandoua sunt de fracțiune binelui.adik am vazut k kikyo il ajuta uneori pe inuyasha fara ca acesta sa stie sau e kagome chiar dar nu e atat de rea pe cat vrea sa para.mie imi place de kagome recunosc,poate pentru k e o fire mai libertina si nebuna(k si mine)dar o aleg si pe kikyo kaki o admir mult pentru curajul ei,pentru faptul k nu se bazeaza pe nimeni,k e rece si nu isi prea arata sentimentele..good girl...dapz...asta e..amandoua sunt bune...:P
|
||||||||||||
|
_________________ you got to live your life....
you go to learn how to live |
|||||||||||||
|
chii
Junior
![]()
|
o aleg pe kagome!
kikio mi se pare ca este foarte rea si mie de asta nu imi place de ea! dar cum ar ta mi se pare ca sunt aproximativ indentice! |
||||||||||||
|
_________________ ![]() |
|||||||||||||
|
Black kittycat
Membru junior
![]()
|
Eu nu privesc din acest punct de vedere.O aleg pe Kagome fiindca este curajoasa puternica, dragutza, sincera.Sauron scuze pt asta, dar te inseli, ai o judecata prea simpla, ca si cum ai vedea ca ala este mai puternic, deci ala este mai bun..........nu e asa, din contra ca Kikio nu prea ajuta si totusi fiecare personaj are farmecul sau............, Kagome ajuta de multe ori............offffffff..............dar fiecare cu parerea lui!
Deci, o aleg pe kagome. |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Jigoku Shoujo
Membru junior
![]()
|
Kikyo. Shi o spun fara tragere de inima. Kagome este ... prea ... neatragatoare... In schimb Kikyo... are "atractie la muste", dak ma intelegeti
. am impresia k este mai frumoasa, mai desteapta shi mult mai speciala dekt Kagome.
![]() |
||||||||||||
|
_________________ Your bitterness, I will despel The person tormenting you... Will immediately be taken to Hell... Let me show you what death is... ![]() |
|||||||||||||
|
renee
Junior 2
![]()
|
Etoo mie imi plac la fel amandoua..dar totusi cred ca si eu o aleg pe Kagome adica nu ma iau numa dupa infatisare,tin seama si dupa aspectul ei,bunatatea etc.Kikyo e deja moarta oricum si Kagome e mai desteapta si are o personalitate super mijto si e mereu dispusa sa ii ajute pe prietenii ei.Si Kikyo e cam asa dar Kagome desii il iubeste pe Inuyasha nu i-ar face rau lui Kikyo chiar daca i l-ar lua pe Inuyasha.Dar Kikyo a vrut sa o omoare pe Kagome pentru Inuyasha.Deci o aleg pe Kagome!
|
||||||||||||
|
_________________ ![]() ![]() |
|||||||||||||
|
Maddutza96
Junior
![]()
|
Mie imi plac amandoua
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| kikyo sau kagome? |
|
||
|

[/URL]
[/URL]
[/URL]
you got to live your life....

. am impresia k este mai frumoasa, mai desteapta shi mult mai speciala dekt Kagome.