![]() |
| Fotbal=incultura/prostie? |
|
Zakuro
Administrator
![]()
|
io kred k iti trb destula carte shi ptr fotbal....exemplul tau e destul de mult....ptr k reaq....shtii shi u nishte smecherii knd shtii fizica.....unul dintrei ele poate fii presiunea....sa shtii sa scotzi aerul rapid din plamanai knd alergi s.m.a.d.....oricum...nu eshtri manelar fara nr shi haide sa jucam..pa bune acuma
|
||||||||||||
|
_________________ ![]() |
|||||||||||||
|
Sauron
Administrator
![]()
|
and el a dat golul barca-werder bremen a avut ceva minte cand si-a dat seama k aia se vor ridica sus, asa k el va da pe jos..si zidul kre era sus nu i-a permis portarului sa vada dak mingea vine pe sus..si s-a tot uitat, dar s-a pomenitk mingea trece pe langa el...
deci, eu cred k numa' jucatorii din romania sunt lipsiti de ingeniozitate(unii)..pt k asta e Romania |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Kurama
Junior
![]()
|
pai....dati-0mi exemplu de fotbalist cu creier.......ana si unii manelisti mai au un neuron in viata(adi de la valcea) dar fotbalishti, nu!e mai rau ca si baiateii d ecartier kre joaca fotbal isi copiaza idolii de tot!
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Black kittycat
Membru junior
![]()
|
Pai, daca e sa punem problema asa, aveti dreptate, dar e totusi un joc.Pun pariu ca si voi va uitati la footbal.Nu credeti ca asta e discriminare?Fara suparare, dar cam asa suna.
Sunt si ei totusi oameni. |
||||||||||||
|
_________________ ~Visele pot ramane desarte... Dorintele se pot adeveri intr-o clipa... Nimic nu e sigur... Dar speranta va muri ultima...!~ |
|||||||||||||
| Fotbal=incultura/prostie? |
|
||
|