![]() |
| Ce va plictiseste cel mai mult? |
|
Kurama
Junior
![]()
|
pai....
1.ora de fizik 2.sa stau la coada 3.sa ma uit la tv mai mult de 2 ore(nu pe zi, k nu am innebunit) 4.melodiile cantate de betles si alte mari "staruri"! |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Amy_DarkSoul
Junior
![]()
|
poi .. ma plikty :
1. oamenii enervantzi care vb numai despre lucruri penibile cum ar fi : " jtii ana ... eram aseara la bunika mea .. ji varul varului bunicului meu . a nascuto pe vara mea dea doua .. nu e extra ? " .. sa mor yo copila am inteles tot ..
2 . oamenii care se lauda in general ma pliktysesc 3. ma plictiseste mama 4. ma pliktysesc baietzii care stau cu fetele ji vb despre adidashi ji despre ronaldiniho .. nu zik ca nu ador footbalu da unii baietzi is prea... 5. ora de fizik .. bio ... ji MATE ... .. la care is experta .. ) mai ales ora de algebra .. ca geometria mai merje
6. cam atat ... :P Te rog eu frumos, micsoreaza-ti semnatura, o singura imagine.. |
||||||||||||
|
_________________ ![]() |
|||||||||||||
|
Kurama
Junior
![]()
|
adik te-as plictidsi...cat pasiunea pt alegebra...k si la kine..laudabila!
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Kris
Junior
![]()
|
nu cred ca ma plictiseste ceva anume...knd la ore nu am ce face.vorbesc nenica si uneori dorm...dar e fain...in rest...nik
![]() |
||||||||||||
|
_________________ you got to live your life....
you go to learn how to live |
|||||||||||||
|
Delacrois
Administrator
![]()
|
Ma plictiseste ziua minotona
![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Hatuke Moonseal
Junior
![]()
|
1)Ora de franceza
2)Filmele proaste 3)Jocurile prea usoare 4)Orice muzica care e cantata in romaneste. 5)RPG's in care mam inscris si nu au RP's buni. |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Amy_DarkSoul
Junior
![]()
|
ai ziso la nr 4 ;) .. tare ..oare dc mam nascut intr'o tzara de nimik numita romania ?
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Horo_Horo
Junior
![]()
|
Pe mine cel mai ult ma plictiseste ora e sport si de desen
Ma mai plictiseste fizica dar cel mai rau ma plictiseste bunicamea!
Pe mine statul la coada nu am plictiseste chear imi place pe mine ma plictisesc vanzatoarele cand stau 1 ora sa iti dea restu! ![]() |
||||||||||||
|
_________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|||||||||||||
|
Black kittycat
Membru junior
![]()
|
Eu nu sunt prea sigura, dar cu siguranta ca ma plictisesc sa astept la cozile lungi, sa stau in fata semaforul o groaza si sa aflu ca nu merge..... , abia reusesc sa stau treaza la ora de religie.....dar mai sunt si alte chestii.....ma plictisesc si ziua cand uneori nu am ce face!
|
||||||||||||
|
_________________ ~Visele pot ramane desarte... Dorintele se pot adeveri intr-o clipa... Nimic nu e sigur... Dar speranta va muri ultima...!~ |
|||||||||||||
|
Jigoku Shoujo
Membru junior
![]()
|
eu cel mai tare ma enervez knd nu mai stiu ce sa desenez, uneori chiar ajung sa rup caietul din cauza asta, ma plictiseste ora de engleza pentru k eu stiu tot ce vrea Hipo sa spuna, nu ma deranjeaza sa stau la cozi luuuuungi... bine...dekt dak sunt in soare shi ni am shapk pe kp. Ma plictisesc colegii mei deosebit de perfecti, ma plictisesc dak ma uit mai mult de 3 ore la TV. In rest ma mai plictisesc o grama' de chestii da nu am o eternitate ca sa le inshirui pe toate
![]() |
||||||||||||
|
_________________ Your bitterness, I will despel The person tormenting you... Will immediately be taken to Hell... Let me show you what death is... ![]() |
|||||||||||||
| Ce va plictiseste cel mai mult? |
|
||
|

.. nu e extra ? " .. sa mor yo copila am inteles tot ..
.. la care is experta ..
you got to live your life....

[/URL]