![]() |
| Ce fel de muzik ascultatzi? |
|
Amy_DarkSoul
Junior
![]()
|
rock ! Evanescence and Nightwish ..cele mai tari trupe de rock ... pe langa rock ... asklt hip-hop and rap ...Cojones Records .. in special ..
|
||||||||||||
|
_________________ ![]() |
|||||||||||||
|
Delacrois
Administrator
![]()
|
Ascult toate tipurile de muzica pina in momentul in care sunetele devin prea brutale.Popularele si etno nu le accept.
Ascult muzica de: Linkin Park:Maroon 5;Atc;Green Day;sean paul;Eminen; System of a Down |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Ayumi
Junior
![]()
|
Pop&rock....ce combinatie
asta ascult eu, in rest.......ma mai apuca cateodata sa ascult si Hip-Hop, dar niociodata manele.....sunt oribile ![]() |
||||||||||||
|
_________________ Daca speranta iti intoarce spatele, prinde-o de picior! The Mitzubishi sais |
|||||||||||||
|
Horo_Horo
Junior
![]()
|
pai eu ascult Rock in special Linkin Park. mai imi plac si melodiile lui Pink si Evanescence, cand eram mic imi placea si Luna Amara dar acum numai ascult! si Ayumi nu mai pomeni de manele ca sunt 100% ca nimeni de pe forum nu asculta asemenea porcari!
![]() |
||||||||||||
|
_________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|||||||||||||
|
dark_yum3
Junior
![]()
|
eh ba da. cineva asculta dar in nici un kz eu! am observat k, kurama asculta manele... asta e! eu ascult rock toate genurile. trupa mea de suflet e linkin park dar imi place mult si cradle of flith si evanescence, iron maiden, green day, him, nightwish, metallica, therion etc.... aa si luna amara imi place dar numa melo aia cu ombladon.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
chii
Junior
![]()
|
rock,hip-hop,pop si ca-m atat!
|
||||||||||||
|
_________________ ![]() |
|||||||||||||
|
Black kittycat
Membru junior
![]()
|
Eu una ascult cel mai mult muzica pop.Nu prea imi place rapp-ul.Si in caz ca nu a-ti observat toate videoclipurile sunt cu femei, bani, sau violenta................. .
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Jigoku Shoujo
Membru junior
![]()
|
Ascult cate ceva din toate , da' Etno shi folclorul sunt EXCLUSE!!
![]() |
||||||||||||
|
_________________ Your bitterness, I will despel The person tormenting you... Will immediately be taken to Hell... Let me show you what death is... ![]() |
|||||||||||||
| Ce fel de muzik ascultatzi? |
|
||
|

asta ascult eu, in rest.......ma mai apuca cateodata sa ascult si Hip-Hop, dar niociodata manele.....sunt oribile 

[/URL]